Ceapa caramelizată și biscuiții de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 15 și costă $1.62 pe portie. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Frittata de ciuperci caramelizate și ceapă, și Supă caramelizată de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 35 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor si foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați 1 cană bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei (se poate face înainte până în acest punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți ceapa de pe foc; acoperiți și răciți până când este gata să pregătiți restul de supă). Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute.
6
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ciuperci și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile se rumenesc ușor și lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion și frișcă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale și acoperiți uniform cu ciuperci; dollop fiecare cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
12
Faceți înainte: pentru a începe această rețetă, începeți cu o zi înainte și caramelizați ceapa până la adăugarea a 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt