Ceapă caramelizată și baie de șalotă

Ceapă caramelizată și baie de șalotă
Ceapa caramelizat și eșalotă Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc cu lapte integral, arpagic, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Baie De Șalotă, Iaurt De Eșalotă Caramelizat, și Vinetă De Șalotă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă ceapa, șalotele, crenguțele de cimbru și uleiul îno tigaie mare de prăjire. Condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Prăjiți amestecul de ceapă, amestecând și răzuind părțile laterale ale tigaiila fiecare 10 minute, până când amesteculîncepe să se descompună și să se transformemaro auriu, 45-55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
5
Adăugați vin și oțet; amestecați pentru a scoate orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Întoarceți amestecul de ceapăla cuptor. Continuați prăjirea, amestecând ocazional, până când se rumenesc adânc și complet caramelizat, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Întindeți amestecul de ceapăout pe o foaie de copt cu ramăpentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
7
Transferați amestecul de ceapă pe o suprafață de lucru și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CeapăCeapă
8
Transferla un castron mediu. Se amestecă smântână, arpagic, iaurt și ceapă praf. Se condimentează cu sare șipiper. Faceți înainte: scufundarea poate fi făcută cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
IaurtIaurt
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista