Ceapă caramelizată și baie de șalotă
Ceapa caramelizat și eșalotă Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc cu lapte integral, arpagic, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Baie De Șalotă, Iaurt De Eșalotă Caramelizat, și Vinetă De Șalotă Caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se amestecă ceapa, șalotele, crenguțele de cimbru și uleiul îno tigaie mare de prăjire. Condimentează cusare și piper.
Prăjiți amestecul de ceapă, amestecând și răzuind părțile laterale ale tigaiila fiecare 10 minute, până când amesteculîncepe să se descompună și să se transformemaro auriu, 45-55 de minute.
Aruncați crenguțele de cimbru.
Adăugați vin și oțet; amestecați pentru a scoate orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Întoarceți amestecul de ceapăla cuptor. Continuați prăjirea, amestecând ocazional, până când se rumenesc adânc și complet caramelizat, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Întindeți amestecul de ceapăout pe o foaie de copt cu ramăpentru a se răci.
Transferați amestecul de ceapă pe o suprafață de lucru și tocați.
Transferla un castron mediu. Se amestecă smântână, arpagic, iaurt și ceapă praf. Se condimentează cu sare șipiper. Faceți înainte: scufundarea poate fi făcută cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.