Ceapă caramelizată, Gorgonzola și Focaccia de nucă
Ceapa caramelizată, Gorgonzola și Focaccia de nucă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 156 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, făină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Focaccia De Nuc Din Făină De Porumb Cu Struguri Concord Și Gorgonzola, Focaccia De Ceapă Caramelizată, și Focaccia De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați sare; se amestecă pentru a se dizolva.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 2 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Adăugați suficientă făină rămasă de 1/4 cană, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, aproximativ 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
În timp ce aluatul crește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 5 până la 10 minute sau până când ceapa este maro aurie și cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând des.
Punch aluat în jos. Puneți aluatul într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. (Dacă aluatul rezistă la întindere, lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de a continua.)
Întindeți ceapa uniform peste aluat.
Presărați nucile și Gorgonzola uniform deasupra; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 400
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor.