Ceapa afumată este o fără gluten rețetă cu 20 de porții. O porție conține 487 calorii, 3G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, așchii de lemn de hickory, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu somon afumat si ceapa, Supă afumată de ceapă și usturoi, și Frittata de somon afumat și ceapă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chipsurile de hickory în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Așezați chipsurile înmuiate într-un fumător de plită sau fumător în aer liber la foc mediu-mare. Curățați și sfărâmați ceapa și puneți-o într-o tigaie perforată. Acoperiți cu folie de tablă, faceți câteva găuri în ea, puneți-l în fumător și fumați timp de 1 oră. Ceapa ta ar trebui să fie moale și să aibă o culoare maro frumoasă. Degustarea cepei pentru aroma de fum este cel mai bun mod de a verifica coacerea, nu toți fumătorii sunt la fel. Când ceapa este afumată, transferați-o într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului