Ceapa afumată este o fără gluten rețetă cu 20 de porții. O porție conține 487 calorii, 3G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, așchii de lemn de hickory, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta cu somon afumat si ceapa, Supă afumată de ceapă și usturoi, și Frittata de somon afumat și ceapă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chipsurile de hickory în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați chipsurile înmuiate într-un fumător de plită sau fumător în aer liber la foc mediu-mare. Curățați și sfărâmați ceapa și puneți-o într-o tigaie perforată. Acoperiți cu folie de tablă, faceți câteva găuri în ea, puneți-l în fumător și fumați timp de 1 oră. Ceapa ta ar trebui să fie moale și să aibă o culoare maro frumoasă. Degustarea cepei pentru aroma de fum este cel mai bun mod de a verifica coacerea, nu toți fumătorii sunt la fel. Când ceapa este afumată, transferați-o într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional