Ceapa La Gratar Raita

Ceapa La Gratar Raita
Ceapa la gratar Raita ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita, Ceapă Raita-Ceapă Prăjită Raita, și ceapă roșie raita, cum se face ceapă roșie raita.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți uleiul peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați ceapa pe grătar; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți ceapa pe o tăietură și răciți-o complet; toca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Combinați ceapa feliată, castravetele tocat și ingredientele rămase într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berger Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista