Ceapa la cuptor cu Feta

Ceapa la cuptor cu Feta
Ceapa la cuptor cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 171 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica bord de piper, supa de pui mai puțin de sodiu, brânză feta, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește alb copt cu ceapă, ardei, măsline și Feta, Verdeață cu Fetan și ceapă roșie, și Sfeclă și ceapă caramelizată cu Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Curățați ceapa, lăsând capetele rădăcinii intacte. Tăiați treimea superioară a fiecărei cepe; rezervați pentru o altă utilizare. Aranjați ceapa, tăiați părțile în jos, într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; adăugați bulion de pui. Acoperiți tigaia cu folie; coaceți la 450 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute. Întoarceți cu grijă ceapa cu o spatulă; coaceți încă 30 de minute sau până când ceapa este moale și lichidul aproape s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Combinați feta, pesmetul, cimbru și piper; se amestecă cu o furculiță până se omogenizează bine. Bateți ușor amestecul de brânză uniform pe părțile tăiate ale cepei. Se fierbe ceapa până când amestecul de brânză începe să se rumenească (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista