Ceapa Dulce De Porumb Coace

Ceapa Dulce De Porumb Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să coaceți porumbul de ceapă dulce. Această rețetă servește 15 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Porumb Dulce, Poblano + Quesadillas De Porumb Galben De Ceapă, Ceapa Dulce Se Coace, și Caserola De Porumb Cu Ceapă Dulce.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Într-un castron mic, combinați smântâna, laptele, mărarul și sarea până se omogenizează; se amestecă 1 cană de brânză. Se amestecă în amestecul de ceapă; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
MărarMărar
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați oul, porumbul, amestecul de pâine de porumb și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Puneți amestecul de ceapă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Se coace, neacoperit, la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când un termometru ajunge la 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista