Ceapa Dulce De Porumb Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să coaceți porumbul de ceapă dulce. Această rețetă servește 15 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Porumb Dulce, Poblano + Quesadillas De Porumb Galben De Ceapă, Ceapa Dulce Se Coace, și Caserola De Porumb Cu Ceapă Dulce.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Într-un castron mic, combinați smântâna, laptele, mărarul și sarea până se omogenizează; se amestecă 1 cană de brânză. Se amestecă în amestecul de ceapă; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați oul, porumbul, amestecul de pâine de porumb și sosul de ardei iute.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Puneți amestecul de ceapă deasupra.
Se presară cu brânza rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când un termometru ajunge la 160 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.