Ceapa Cipolline balsamic-fiert cu rodie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ceapa Cipolline înăbușită Balsamic cu rodie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 127 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de zahăr brun auriu, sare kosher grosieră, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sparanghel Fiert Și Ceapă Cipolline Cu Pancetta Și Balsamic B, Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Ceapă Cippolini Înăbușită Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch ceapa în cratiță mare de apă clocotită 1 minut.
Se scurge; se răcește scurt. Curățați și tăiați, lăsând miezul intact.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se presara cu sare kosher si piper; saut pana se rumeneste, 12 minute.
Adăugați următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Capac; se fierbe 15 minute. Creșteți căldura; fierbeți până când ceapa este fragedă și lichidul este îngroșat, amestecând des, aproximativ 18 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Fold CR aproxumme fra FRA în ceapă (adăugați afine, dacă utilizați). Fierbeți până când sosul acoperă ceapa gros, 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron; se presară cu semințe de rodie.