Ceapa caramelizata cu cimbru
Ceapa caramelizată cu cimbru este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 61 calorii. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ceapa caramelizata cu cimbru, Ceapa Caramelizata Cu Reteta De Cimbru, și Linte Franceză Cu Rădăcini Prăjite, Ceapă Caramelizată Și Cimbru.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o oală sau o tigaie cu fund greu, la foc mediu-mare. Curățați și tăiați ceapa în rondele în timp ce untul se topește și adăugați-le în oală. Aruncați pentru a acoperi ceapa și condimentați cu sare și piper, după gust. Reduceți focul la mediu și nu acoperiți oala. Vrei ca acești copii să se rumenească! Amestecați ocazional, timp de aproximativ 10 până la 15 minute, apoi dați focul la mediu-mic. Continuați să amestecați (treceți la o spatulă sau o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite) până când ceapa este rumenită și moale.
Adăugați frunzele de cimbru, aruncați și scoateți-le de pe foc. Acestea se vor păstra timp de 5 zile într-un vas acoperit la frigider. Folosiți resturile cu ouă, deasupra unei salate sau direct din castron cu o furculiță.