Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară
Ceaiul roșu afumat de mare cu prune caramelizate de scorțișoară este un pescatarian rețetă cu 70 de porții. O porție conține 20 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuburi de pâine, gem de prune, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci, Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, și Carne de porc și prune condimentate cu scorțișoară.
Instrucțiuni
Pentru bibanul de mare, amestecați sosul de soia, 1 1/2 lingurițe din frunzele de ceai roșu, usturoiul și ghimbirul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Așezați bibanul de mare într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine. La frigider 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați tigaia mare cu folie.
Se amestecă restul de 2 linguri de frunze de ceai roșu, orez și zahăr.
Se întinde uniform în partea de jos a tigaiei.
Așezați un suport metalic în tigaie.
Puneți peștele și marinada în plăcuța de plăcintă de unică folosință.
Așezați placa de plăcintă pe raft. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți pe cel mai mic raft în cuptor 30 de minute sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița.Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați cuburi de pâine și bețișoare de scorțișoară.
Presărați pâinea cu scorțișoară măcinată; gătiți și amestecați 5 minute sau până când cuburile de pâine sunt prăjite.
Scoateți cuburile de pâine, rezervând bețișoare de scorțișoară în tigaie.
Adăugați prune în tigaie; gătiți și amestecați până când prunele încep să se caramelizeze.
Adăugați gem, apă și sucuri în plăcuța de plăcintă din pește gătit; gatiti si amestecati usor pentru a glazura prunele. Pentru a servi, puneți prune glazurate pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu crutoane și biban de mare.
Se presara cu ceapa verde