Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară

Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară
Ceaiul roșu afumat de mare cu prune caramelizate de scorțișoară este un pescatarian rețetă cu 70 de porții. O porție conține 20 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuburi de pâine, gem de prune, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci, Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, și Carne de porc și prune condimentate cu scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Pentru bibanul de mare, amestecați sosul de soia, 1 1/2 lingurițe din frunzele de ceai roșu, usturoiul și ghimbirul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
SeabassSeabass
Ceai RoșuCeai Roșu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați bibanul de mare într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine. La frigider 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați tigaia mare cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă restul de 2 linguri de frunze de ceai roșu, orez și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai RoșuCeai Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se întinde uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați un suport metalic în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Puneți peștele și marinada în plăcuța de plăcintă de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Așezați placa de plăcintă pe raft. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți pe cel mai mic raft în cuptor 30 de minute sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița.Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați cuburi de pâine și bețișoare de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
11
Presărați pâinea cu scorțișoară măcinată; gătiți și amestecați 5 minute sau până când cuburile de pâine sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12
Scoateți cuburile de pâine, rezervând bețișoare de scorțișoară în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Adăugați prune în tigaie; gătiți și amestecați până când prunele încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați gem, apă și sucuri în plăcuța de plăcintă din pește gătit; gatiti si amestecati usor pentru a glazura prunele. Pentru a servi, puneți prune glazurate pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu crutoane și biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SeabassSeabass
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
GemGem
15
Se presara cu ceapa verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții70
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista