Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară

Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară
Ceaiul roșu afumat de mare cu prune caramelizate de scorțișoară este un pescatarian rețetă cu 70 de porții. O porție conține 20 de calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuburi de pâine, gem de prune, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu prune și Papilote de cartofi-ciuperci, Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, și Carne de porc și prune condimentate cu scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Pentru bibanul de mare, amestecați sosul de soia, 1 1/2 lingurițe din frunzele de ceai roșu, usturoiul și ghimbirul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
SeabassSeabass
Ceai RoșuCeai Roșu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați bibanul de mare într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine. La frigider 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați tigaia mare cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă restul de 2 linguri de frunze de ceai roșu, orez și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai RoșuCeai Roșu
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Se întinde uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați un suport metalic în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți peștele și marinada în plăcuța de plăcintă de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Așezați placa de plăcintă pe raft. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți pe cel mai mic raft în cuptor 30 de minute sau până când peștele se fulgează ușor cu furculița.Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați cuburi de pâine și bețișoare de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
11
Presărați pâinea cu scorțișoară măcinată; gătiți și amestecați 5 minute sau până când cuburile de pâine sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12
Scoateți cuburile de pâine, rezervând bețișoare de scorțișoară în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați prune în tigaie; gătiți și amestecați până când prunele încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați gem, apă și sucuri în plăcuța de plăcintă din pește gătit; gatiti si amestecati usor pentru a glazura prunele. Pentru a servi, puneți prune glazurate pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu crutoane și biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SeabassSeabass
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
GemGem
15
Se presara cu ceapa verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții70
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista