Ceai infuzat pește și chipsuri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și chipsurile infuzate de Tean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 635G de grăsime, și un total de 6022 calorii. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de praf de copt, oțet de malț, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Muddle De Pește Carolina Infuzat Cu Slănină, Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 200 de grade F.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 5 litri, la foc mare, până când ajunge la 320 de grade F pe un termometru prăjit.
Folosind o felie cu o lamă largă sau un cuțit de bucătar, feliați cartofii în chipsuri.
Așezați într-un castron mare cu apă rece.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și amestecul de ceai verde. Cerneti toate ingredientele impreuna pentru a aera faina.
Bateți berea până când aluatul este complet neted și fără bulgări. La frigider timp de 15 minute. Notă: aluatul poate fi făcut cu până la 1 oră înainte.
Scurgeți bine cartofii, îndepărtați excesul de apă și uscați cu prosoape de hârtie. Când uleiul atinge 320 de grade, scufundați cartofii, în loturi, în ulei. Se prăjește timp de 2 până la 3 minute până când sunt palide și floppy.
Scoateți din ulei, scurgeți și răciți la temperatura camerei.
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F.
Adăugați cartofii prăjiți și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți și scurgeți pe raftul de prăjire. Condimentează cu sare kosher în timp ce este fierbinte și ține la cuptor. Lăsați uleiul să revină la 350 de grade F.
Pește ușor de dragat în făină. Lucrând în loturi mici, înmuiați peștele în aluat și scufundați în ulei fierbinte. Când aluatul este setat, întoarceți bucățile de pește și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți peștele pe raftul de prăjire.
Se servește cu oțet de malț și sos tartar.