Ceai Dulce De Mure
Reteta de ceai dulce de mure ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 25 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, mentă, mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Batoane Dulci De Mure, Popsicles De Porumb Dulce Și Mure, și Dulceata de mure: gustul dulce al verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați murele și zahărul într-un recipient mare și zdrobiți cu o lingură de lemn; se amestecă menta și bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă 4 căni de apă clocotită peste pliculețe de ceai; acoperiți și abrupți 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Se toarnă ceaiul peste amestecul de mure; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Turnați ceaiul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un ulcior mare, aruncând solidele.
Adăugați 2 1/2 căni de apă rece, amestecând până se dizolvă zahărul. Acoperiți și răciți 1 oră.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.