Ceai De Mentă
Mint Tean este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 4 porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mentă, nuci de pin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ceainic cu aragaz, adăugați frunzele de ceai și acoperiți cu cele 3 linguri de apă. Aduceți la fierbere rapidă și turnați imediat apa, având grijă ca nici o frunză de ceai să nu scape. (Acest lucru scapă de o parte din amărăciune și permite ceaiului să se scurgă mai mult cu mentă.)
Adăugați zahărul pe terenul umed și acoperiți cu restul de 3 căni de apă. La foc mediu, cu capacul deschis sau oprit, aduceți la fierbere.
Se toarnă jumătate din lichid într-un castron sau ceașcă de măsurare Pyrex; rezervă. Umpleți menta în ceainic, apăsând-o pe fundul oalei cu o lingură pentru a zdrobi ușor și ușor frunzele. Returnați lichidul rezervat în ceainic.
Se fierbe la foc mic câteva minute pentru a lăsa menta să se infuzeze.
Se toarnă un pahar într-un pahar limpede și apoi înapoi în oală, de la cât mai sus posibil, fără a se vărsa pentru a aera ceaiul și a amesteca aromele. Repetați acest lucru încă de două sau trei ori, deoarece culoarea ceaiului se schimbă de la limpede la un caramel tulbure.
Începeți degustarea pentru dulceață și aromă.
Adăugați mai mult zahăr dacă doriți sau lăsați-l să fiarbă încă câteva minute pentru a-l face mai puternic. Continuați să turnați pahare în și din oală până când vă mulțumiți atât cu dulceața, cât și cu puterea ceaiului.
Serviți în pahare mici de ceai limpede. Nu turnați ceai în ele din ceainic, ci din paharul folosit pentru amestecare și testare (Acest lucru va ajuta la captarea oricărui sediment).
Dacă adăugați nuci de pin, presărați în paharele de ceai înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la cuscusul cu paste de orez de Jeff Koehler. Copyright 2009 de Jeff Koehler; fotografii de studio copyright 2009 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.