Ceai De Hibiscus
Hibiscus Tean este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de băț de scorțișoară, flori de hibiscus, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați flori de hibiscus și băț de scorțișoară. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 1 oră.
Se toarnă ceaiul printr-o strecurătoare, căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză, într-un ulcior. Aruncați reziduurile în filtru.
Turnați ceaiul, fierbinte sau rece, în pahare umplute cu gheață.
Adăugați zahăr după gust.