Ceai Cu Gheață În Stil Thailandez
Tean cu gheață în stil thailandez este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pliculețe de ceai, fasole de vanilie, păstăi de anason stelat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 10 păstăi de anason stelat, 3 linguri de zahăr și 1 cană de apăîntr-o cratiță mică. Răzuiți în semințe de la 1 fasole de vanilie; adăugațifasole. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Transferați într-un ulcior mare.
Adăugați 15 pungi de ceai negru și 7 cești.apă rece. Capac; se răcește cel puțin 4 ore. Se strecoară într-un altpisor mare. Se amestecă 1/2 cană smântână grea și 1/2 cană îndulcitălapte condensat până se dizolvă.