Ceai cu gheață Kuweit: ceai dulce de scorțișoară-portocală cu sirop de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ceaiul cu gheață din Kuweit: ceai dulce de scorțișoară-portocală cu sirop de mentă. Această rețetă face 8 porții cu 103 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ghimbir de monede de un sfert, mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 8 căni de apă, coaja de portocală și bețișoarele de scorțișoară într-o cratiță mare.
Se pune la foc mic și se aduce la fierbere.
Adăugați pungile de ceai și opriți focul.
Lăsați ceaiul să se absoarbă aproximativ 5 minute (nu mai mult sau altfel va fi amar), apoi scoateți pungile de ceai și răciți ceaiul (nu îndepărtați încă bețișoarele de scorțișoară sau coaja de portocală).
Adăugați 1 cană de apă, zahărul și ghimbirul într-o cratiță mică și dați la fiert fără a agita, la foc mic. Odată ce conținutul vasului ajunge la fierbere, opriți focul. Rupeți frunzele și tulpinile de mentă în bucăți mici și aruncați în sirop. Lăsați siropul să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Se strecoară și se aruncă solidele.
Strecurați ceaiul într-un ulcior.
Adăugați siropul de ghimbir-mentă în funcție de papilele gustative, amestecați și serviți într-un pahar înalt peste gheață, garnisind cu puțină mentă proaspătă, dacă doriți. Sorbiți languros.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.