Ceai Cu Gheață De Prune-Cimbru
Plum-Thyme Iced Tean este un fără gluten și vegan băutură. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, prune, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Crostata de miere, cimbru și prune.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pliculețe de ceai. Acoperiți și abrupți 5 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai. Ceai rece complet în tigaie.
Combinați 3/4 cană de apă, zahăr, prune tocate și cimbru într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se topește zahărul. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, 15 minute sau până când prunele sunt foarte fragede și și-au pierdut forma. Se strecoară amestecul de prune printr-o sită în ceai, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage sucul. Aruncați solidele. Se amestecă amestecul de ceai; acoperiți și refrigerați până se răcește bine.
Serviți ceaiul peste gheață.
Garnisiți cu felii de prune și lămâie, dacă doriți.