Ceai Cimbru

Ceai Cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cimbru de ceai. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $3.32 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, gheață, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail, amestecați ușor 1 din crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
2
Adăugați gheață și vodca de ceai, suc de lămâie și sirop de miere și agitați bine. Se strecoară într-un pahar de martini sau coupe răcit și se ornează cu crenguța de cimbru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Vermut StropitorVermut Stropitor
CeaiCeai
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista