Ceai Chai (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci, Fără Soia)

Ceaiul Chai (Vegan, fără Gluten, fără nuci, fără soia) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.75 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. Un amestec de boabe de piper," băț de scorțișoară", zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Ceai Chai (Vegan, Fără Gluten, Fără Nuci, Fără Soia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți ierburile și condimentele, lăsând bucăți mari.
Combinați toate ingredientele în cratiță și aduceți la lumină simmer.Do nu fierbe.Opriți focul, acoperiți și abrupți timp de 15 minute.Descoperiți, reveniți la foc mic; se strecoară și se servește fierbinte. Poate fi răcit.