Cea mai ușoară supă de porumb și cartofi

Cea mai ușoară supă de porumb și cartofi
Cel mai simplu porumb și cartofi Chowder este un fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 135 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, apă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cea Mai Ușoară Supă De Porumb, Cartofi De Porumb De Cartofi, și Cartofi De Porumb De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați porumbul în stil crem, supa de cartofi și apa împreună într-o cratiță la foc mediu; adăugați șuncă tăiată cubulețe și ceapă verde. Gatiti amestecul de supa, amestecand ocazional, pana cand este complet fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți supa de pe foc. Se amestecă pătrunjelul prin supă; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista