Cea mai moale pâine moale cu buzunare de aer folosind mașina de pâine
Cea mai moale pâine moale cu buzunare de aer folosind mașina de pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm), și Mile High Crispy Bacon și ceapă pâine-mașină de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă caldă în tigaia mașinii de pâine și se amestecă mierea în apă caldă până se dizolvă.
Adăugați drojdia în amestec și lăsați să stea până când drojdia începe să spumeze, aproximativ 10 minute.
Adăugați făină, ulei de măsline și sare în tigaia de pâine în ordinea recomandată de producător.
Selectați Setare soft dacă aparatul are această opțiune; în caz contrar, selectați Setare regulată și porniți aparatul.
Lăsați pâinea terminată să se răcească înainte de a tăia.