Cea Mai Cremoasă Budincă De Orez
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Cea mai cremoasă budincă de orez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 16%. Încercați Cremiest Crupe Vreodată, Cele Mai Cremoase Aioli, și Cele Mai Cremoase Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu-mic, combinați 1/2 galon lapte, zahăr și orez. Se fierbe, acoperit, 1 oră, amestecând frecvent.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se odihnească 10 minute.
Într-un castron mic, combinați ouăle, 1/4 cană lapte, sare și vanilie. Se amestecă în amestecul de orez și se întoarce oala la foc mic, amestecând constant, timp de 2 minute.
Se toarnă într-un vas de 9x13 inch și se acoperă cu folie de plastic, plierea colțurilor pentru a permite scăparea aburului.
Când budinca sa răcit la temperatura camerei, îndepărtați folia de plastic și presărați suprafața de budincă cu scorțișoară. Acoperiți bine (cu înveliș proaspăt) și refrigerați 8 ore sau peste noapte înainte de servire.