Cea mai bună sală de anghinare cu spanac
Cel mai bun dip de anghinare cu spanac este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 218 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD per porție. Dacă aveți la îndemână maioneză, inimioare de anghinare, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare, mini inimioare de anghinare la grătar cu spanac și dip de anghinare cu conținut scăzut de grăsime și dip de anghinare cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-o caserolă mică, amestecați spanacul, inimile de anghinare, brânza, maioneza și sosul Alfredo.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenește ușor.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.