Cea Mai Bună Salată De Sfeclă
Cea mai bună salată de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 166 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă condimentată marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și scoateți-o imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Înainte de a găti sfecla, spălați-le ușor sub apă rece, având grijă să nu străpungeți pielea subțire.
Se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și gătiți până se străpung ușor cu un cuțit subțire, aproximativ 15 minute.
Pentru a curăța sfecla gătită, tăiați ambele capete, apoi țineți sfecla sub apă curentă rece și alunecați pielea. Se lasă să se răcească până se poate manipula, apoi se rade într-un castron mediu.
Adăugați ouă, maioneză, sare și piper; se amestecă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră înainte de servire.