Cea Mai Bună Salată De Orez Sălbatic

Cea Mai Bună Salată De Orez Sălbatic
Cel mai bun Salata de orez sălbatic este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de nucă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată de cină consistentă, savuroasă, Salată De Orez Sălbatic, și Salată De Șuncă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți orezul sălbatic cu trei centimetri (7,5 cm) de apă sărată. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți excesul de apă, întoarceți căldura la cea mai mică setare, acoperiți orezul și lăsați aburul timp de 15-20 de minute sau până când boabele se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, sotează puiul ușor în unt și ulei, gătind ușor și bine. Nu gătiți prea mult puiul. Se răcește și se toacă puiul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mediu, amestecați orezul, puiul și castanele de apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru pansament, amestecați împreună uleiul de nucă, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De NucUlei De Nuc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă peste amestecul de orez sălbatic și se combină. Pentru a servi, așezați 2-3 frunze romaine pe fiecare farfurie și lingurați amestecul de orez sălbatic pe frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista