Cea Mai Bună Salată De Orez Sălbatic
Cel mai bun Salata de orez sălbatic este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 380 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de nucă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Salată de pui și orez sălbatic: o salată de cină consistentă, savuroasă, Salată De Orez Sălbatic, și Salată De Șuncă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți orezul sălbatic cu trei centimetri (7,5 cm) de apă sărată. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți excesul de apă, întoarceți căldura la cea mai mică setare, acoperiți orezul și lăsați aburul timp de 15-20 de minute sau până când boabele se deschid.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-o tigaie medie la foc mediu, sotează puiul ușor în unt și ulei, gătind ușor și bine. Nu gătiți prea mult puiul. Se răcește și se toacă puiul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Într-un castron mediu, amestecați orezul, puiul și castanele de apă. Pune deoparte.
Pentru pansament, amestecați împreună uleiul de nucă, oțetul, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de orez sălbatic și se combină. Pentru a servi, așezați 2-3 frunze romaine pe fiecare farfurie și lingurați amestecul de orez sălbatic pe frunze.