Cea mai bună salată de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 169 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 883 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, fasole garbanzo, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea verde, fasolea de ceară, fasolea garbanzo, fasolea, ardeiul verde, ceapa și țelina într-un castron mare; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fasole De Ceară
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Bateți împreună uleiul, oțetul, sarea, piperul și zahărul într-un castron separat până când zahărul este dizolvat; se toarnă peste amestecul de fasole. Refrigerați 8 ore sau peste noapte înainte de servire.