Cea mai bună pâine de porumb pe care o vei mânca vreodată

Cea mai bună pâine de porumb pe care o vei mânca vreodată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați cea mai bună pâine de porumb pe care o veți mânca vreodată. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă, amestec de făină de porumb în creștere, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Nu pot-mânca-doar-o scorțișoară role, Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, și Pâine De Porumb Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o tigaie de fier de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lapte, ulei, smântână, cremă de porumb și amestec de făină de porumb; amestecați până când făina de porumb este doar umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Porumb CremăPorumb Cremă
SmântânăSmântână
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă aluatul în tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Revista