Cea mai bună pâine de carne a mamei

Cea mai bună pâine de carne a mamei
Cea mai bună pâine de carne a mamei durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 24 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 92 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, hrean, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cea mai bună pâine de carne a mamei mele, Pâine de carne a mamei, și Pâine de carne a mamei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Apăsați într-o ungreased 8-in. x 4 inch. tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
2
Se coace la 350 CP timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Stropiți blatul de pâine cu ketchup; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista