Cea Mai Bună Plăcintă Cu Bezea Cu Ciocolată
Cea mai bună plăcintă cu bezea de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 350 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de făină universală, sare, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți toate ingredientele de umplere, apoi faceți mai întâi bezea, astfel încât să o aveți gata să puneți o umplutură fierbinte. Bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând la înălțime, până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie. Pune deoparte.
Se amestecă făina, zahărul pudră de cacao și sarea împreună într-o cratiță grea. Puneți tigaia la foc mediu și amestecați treptat laptele fierbinte. Continuați să bateți și să gătiți până când amestecul începe să se îngroașe.
Bateți aproximativ jumătate de cană din amestecul de lapte în gălbenușurile de ou, apoi adăugați amestecul de ou/lapte înapoi în cratiță și bateți timp de aproximativ două minute. Ar trebui să devină gros și să facă bule mari.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, ciocolată și vanilie.
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în coaja de plăcintă și se acoperă cu bezea, sigilând bine marginile.Puneți plăcinta pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 12-15 minute. Se răcește la temperatura camerei timp de o oră, apoi se răcește timp de 4 ore sau până când plăcinta este setată.