Cea Mai Bună Lasagna

Cea Mai Bună Lasagna
Cel mai bun Lasagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 457 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1040 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul de măsline într-o oală mare împreună cu ceapa, usturoiul și morcovul. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mediu mic până când ceapa este moale și translucidă. Umiditatea eliberată de legume ar trebui să le împiedice să ardă, dar dacă încep să ardă, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa este gătită, scoateți capacul și măriți focul, sotând până când amestecul este de 1/3 din volumul inițial și începe să se caramelizeze. Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, ridicați focul la mediu-mare și adăugați carnea de vită măcinată și carnea de porc. Folosiți o spatulă pentru a rupe aglomerările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați laptele și fierbeți, continuând să rupeți aglomerările până când carnea de vită este gătită și nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și nu mai rămâne miros de alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, folosind mâinile pentru a le zdrobi în bucăți mici, apoi adăugați pasta de roșii, sare, oregano și piper negru.Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat în oală (puteți pune și ciuperca uscată într-o râșniță de condimente și pudrați). Fierbeți sosul la foc mediu mic până când este gros (30-40 de minute).Sare generos o oală mare cu apă și adaugă o linguriță de ulei de măsline. Aduceți apa la fierbere, apoi gătiți pastele cu 3 minute mai puțin decât ceea ce spun instrucțiunile pachetului. Pastele mele au spus 9 minute, așa că am gătit-o pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți la 350 de grade F (180 C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți Mozzarella și Gruyere într-un castron și aruncați pentru a distribui uniform. Pentru a construi lasagane, puneți un strat de sos suficient de gros pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
GruyereGruyere
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se presară cu brânză. Acoperiți cu pastele fierte, tăind pastele după cum este necesar pentru a umple spațiile. Repetați astfel încât să aveți 3 straturi de paste.Odată ce aveți 3 straturi de paste, terminați întinzând sosul de carne rămas deasupra ultimului strat de paste. Acoperiți cu suficientă brânză, astfel încât să nu puteți vedea niciun sos dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgeri, apoi introduceți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când sosul este fierbinte și Bulbuc și brânza s-a rumenit deasupra. Dacă sosul clocotește de ceva vreme și brânza nu se rumenește, ridicați focul la 450 de grade F (230 C) pentru a-l termina.Când lasagna este gata, scoateți-o din cuptor, garnisiți cu pătrunjel tocat și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de tăiere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista