Cea Mai Bună Lasagna

Cea Mai Bună Lasagna
Cel mai bun Lasagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 457 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1040 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul de măsline într-o oală mare împreună cu ceapa, usturoiul și morcovul. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mediu mic până când ceapa este moale și translucidă. Umiditatea eliberată de legume ar trebui să le împiedice să ardă, dar dacă încep să ardă, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa este gătită, scoateți capacul și măriți focul, sotând până când amestecul este de 1/3 din volumul inițial și începe să se caramelizeze. Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, ridicați focul la mediu-mare și adăugați carnea de vită măcinată și carnea de porc. Folosiți o spatulă pentru a rupe aglomerările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați laptele și fierbeți, continuând să rupeți aglomerările până când carnea de vită este gătită și nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și nu mai rămâne miros de alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, folosind mâinile pentru a le zdrobi în bucăți mici, apoi adăugați pasta de roșii, sare, oregano și piper negru.Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat în oală (puteți pune și ciuperca uscată într-o râșniță de condimente și pudrați). Fierbeți sosul la foc mediu mic până când este gros (30-40 de minute).Sare generos o oală mare cu apă și adaugă o linguriță de ulei de măsline. Aduceți apa la fierbere, apoi gătiți pastele cu 3 minute mai puțin decât ceea ce spun instrucțiunile pachetului. Pastele mele au spus 9 minute, așa că am gătit-o pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți la 350 de grade F (180 C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți Mozzarella și Gruyere într-un castron și aruncați pentru a distribui uniform. Pentru a construi lasagane, puneți un strat de sos suficient de gros pentru a acoperi fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
GruyereGruyere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se presară cu brânză. Acoperiți cu pastele fierte, tăind pastele după cum este necesar pentru a umple spațiile. Repetați astfel încât să aveți 3 straturi de paste.Odată ce aveți 3 straturi de paste, terminați întinzând sosul de carne rămas deasupra ultimului strat de paste. Acoperiți cu suficientă brânză, astfel încât să nu puteți vedea niciun sos dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgeri, apoi introduceți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până când sosul este fierbinte și Bulbuc și brânza s-a rumenit deasupra. Dacă sosul clocotește de ceva vreme și brânza nu se rumenește, ridicați focul la 450 de grade F (230 C) pentru a-l termina.Când lasagna este gata, scoateți-o din cuptor, garnisiți cu pătrunjel tocat și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de tăiere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista