Cea Mai Bună Lasagna
Cel mai bun Lasagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 457 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1040 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna.
Instrucțiuni
Adăugați uleiul de măsline într-o oală mare împreună cu ceapa, usturoiul și morcovul. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mediu mic până când ceapa este moale și translucidă. Umiditatea eliberată de legume ar trebui să le împiedice să ardă, dar dacă încep să ardă, reduceți focul și adăugați puțină apă. Odată ce ceapa este gătită, scoateți capacul și măriți focul, sotând până când amestecul este de 1/3 din volumul inițial și începe să se caramelizeze. Împingeți legumele pe părțile laterale ale tigaiei, ridicați focul la mediu-mare și adăugați carnea de vită măcinată și carnea de porc. Folosiți o spatulă pentru a rupe aglomerările.
Adăugați laptele și fierbeți, continuând să rupeți aglomerările până când carnea de vită este gătită și nu mai rămâne lichid.
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și nu mai rămâne miros de alcool.
Adăugați roșiile, folosind mâinile pentru a le zdrobi în bucăți mici, apoi adăugați pasta de roșii, sare, oregano și piper negru.Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat în oală (puteți pune și ciuperca uscată într-o râșniță de condimente și pudrați). Fierbeți sosul la foc mediu mic până când este gros (30-40 de minute).Sare generos o oală mare cu apă și adaugă o linguriță de ulei de măsline. Aduceți apa la fierbere, apoi gătiți pastele cu 3 minute mai puțin decât ceea ce spun instrucțiunile pachetului. Pastele mele au spus 9 minute, așa că am gătit-o pentru
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți la 350 de grade F (180 C).
Puneți Mozzarella și Gruyere într-un castron și aruncați pentru a distribui uniform. Pentru a construi lasagane, puneți un strat de sos suficient de gros pentru a acoperi fundul vasului.
Se presară cu brânză. Acoperiți cu pastele fierte, tăind pastele după cum este necesar pentru a umple spațiile. Repetați astfel încât să aveți 3 straturi de paste.Odată ce aveți 3 straturi de paste, terminați întinzând sosul de carne rămas deasupra ultimului strat de paste. Acoperiți cu suficientă brânză, astfel încât să nu puteți vedea niciun sos dedesubt.
Puneți lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgeri, apoi introduceți-o în cuptor.
Coaceți până când sosul este fierbinte și Bulbuc și brânza s-a rumenit deasupra. Dacă sosul clocotește de ceva vreme și brânza nu se rumenește, ridicați focul la 450 de grade F (230 C) pentru a-l termina.Când lasagna este gata, scoateți-o din cuptor, garnisiți cu pătrunjel tocat și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de tăiere și servire.