Cea Mai Brânză Supă De Cartofi

Cea Mai Brânză Supă De Cartofi
Cheesiest supa de cartofi este un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 388 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Allrecetes are 388 de fani. Dacă aveți piper cayenne măcinat, smântână grea, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Cel Mai Brânză Piure De Cartofi, Cheesiest Bowtie Mac și brânză, și Cea mai Brânză Lasagna cu spanac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Gatiti ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă cartofii și bulionul, se fierbe, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe 15 până la 20 de minute, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puree amestec de cartofi într-un blender sau robot de bucătărie sau folosind un blender de imersie; reveniți la oală la foc mediu. Se amestecă smântână, brânză, mărar, piper, sare și cayenne. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BrânzăBrânză
PiperPiper
CartofiCartofi
CremăCremă
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista