Caș de rubarbă
Cașul de rubarbă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 198 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de rubarbă forțată, ouă, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caș De Rubarbă, Tort cu rubarbă și lămâie, și Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă.
Instrucțiuni
Puneți rubarba într-un blender sau robot de bucătărie și fluierați până când este cât se poate de fin. Puneți o sită peste un castron și introduceți rubarba, împingând pulpa cu o lingură de lemn pentru a trece prin cât mai mult suc.
Adăugați ouăle, untul, făina de porumb, zahărul și 250 ml suc de rubarbă (salvați restul) într-o tigaie și puneți la foc foarte mic.
Bateți până când tot untul s-a topit, apoi, folosind o lingură de lemn, amestecați constant până când cașul s-a îngroșat până la o consistență puțin mai groasă decât crema. Nu fi tentat să crești căldura pentru a accelera procesul, deoarece ouăle se vor coagula; asigurați-vă că amestecați și în jurul marginii, deoarece aici ar putea prinde mai întâi.
Cerneți cașul într-un castron curat pentru a scăpa de orice bucăți de ouă care s-ar fi putut coagula. Se amestecă încă 100 ml din sucul rezervat și un mic strop de grenadină dacă doriți cașul puțin mai roz, înainte de a se răci. Odată rece, gustați adăugați un strop mai mult suc de rubarbă dacă are nevoie de ascuțire, apoi lingură în borcane. Cașul se va păstra, păstrat la frigider, până la o săptămână. Mănâncă pe scones, crumpets sau pâine prăjită cu unt fierbinte sau dollop în cutii de patiserie dulci pentru a face Mini tarte cu caș.