Caș De Piersici
Peach caș ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 101 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 48 și costă 13 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă de trandafir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brânză De Piersici Vegană, Nori de bezea cu caș de piersici, și Brânză de piersici sănătoasă (fără grăsimi, fără zahăr și vegan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați jumătățile de piersici într-un blender până se omogenizează; transferați într-un castron mare.
Bateți zahărul, ouăle, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și apa de trandafir în piureul de piersici până când sunt încorporate.
Topiți untul în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte; amestecați amestecul de piersici în unt topit, amestecând constant, până când cașul este îngroșat, 5 până la 10 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați cașul de piersici în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.