Caviar De Vinete
Caviarul de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, vinete, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Caviar De Vinete, Salată De Vinete / Caviar, și Caviar d ' Aubergine (răspândire de vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți vinetele, ardeii și roșiile.
Așezați-le pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor. Prăjiți până la moale, aproximativ 20 de minute. Cojiți vinetele, ardeii și roșiile.
Sotati ceapa tocata si usturoiul. Puneți amestecul în robotul de bucătărie și adăugați amestecul de usturoi-ceapă, oțet, suc de portocale, coriandru, ulei de măsline, iaurt și sare și piper. Îndoiți pătrunjelul tocat.