Caviarul de vinete este un vegan farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 352 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șobolani, sare și piper, pene de pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Caviar De Vinete, Caviar de vinete, și Caviar De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Ungeți vinetele cu ulei de măsline și prăjiți vinetele la 350 de grade timp de 30 de minute sau până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ulei De Măsline
4
Sotati usturoiul si ceapa in 2 uncii de ulei de masline la foc mic pana cand sunt translucide si aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
5
După ce vinetele s-au răcit, scoateți pulpa de pe piele și puneți-o într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Așezați amestecul într-un bol și adăugați ingredientele rămase împreună cu usturoiul și șalotele. Condimentează, după gust, cu sare și piper și servește cu pene de pita