Caviarul de Cowboy Tangy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.48 pe portie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Dacă aveți oțet de cidru de mere, îndulcitor granular, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Caviar De Cowboy, și Caviar De Cowboy.
Instrucțiuni
1
Amestecați porumbul, fasolea neagră, fasolea pinto, mazărea cu ochi negri, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu și ceapa roșie împreună într-un bol mare; amestecați uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Portocaliu
Ardei Galben
Ardei Roșu
Ulei Vegetal
Fasole Neagră
Fasole Pinto
Ceapă Roșie
Porumb
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți îndulcitorul granular într-un castron; amestecați oțetul în îndulcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitor
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă apa în amestec îndulcitor-oțet până se dizolvă îndulcitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitor
Oțet
Apă
4
Se toarnă amestecul peste amestecul de porumb-fasole; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Scurgeți lichidul din amestec într-o strecurătoare înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci