Cavatelli de Scott Conant cu verdeață ofilită, Pancetta și năut

Cavatelli-ul lui Scott Conant cu verdeață ofilită, Pancetta și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 315 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Paste de tigaie cu ciuperci, Pancetta și verdeață ofilită, Cod de sare proaspătă învelit în Pancetta cu verdeață ofilită, și Gnocchi Cu Roșii, Pancetta Și Nasturel Ofilit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură pliată și turnați toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de grăsime.
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți până se înmoaie și încep să se caramelizeze, apoi adăugați nautul și verdeața. Tosss bine și gătiți până când verdele sunt ofilite. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele în apă sărată până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste înainte de a se scurge. Întoarceți pastele în oala de gătit și adăugați conținutul tigaiei împreună cu pancetta rezervată, o parte din apa de gătit și cea mai mare parte a parmezanului.
Aruncați bine pentru a combina la foc mic, adăugând apă de gătit pentru paste, după cum este necesar, pentru a crea un sos mătăsos în jurul pastelor. Condimentează după gust cu sare.
Serviți imediat cu mai mult parmezan.