Catfish Piccata
Catfish Piccatan este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 368 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de pătrunjel, fileuri de somn, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cod Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata.
Instrucțiuni
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Dragați peștele în făină, scuturând excesul.
Încălziți 1 lingură fiecare unt și ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați peștele și gătiți, întorcând o dată, până la opac, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este doar auriu, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se adaugă vinul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Reveniți la căldură și gătiți, amestecând, până când vinul este ușor redus, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper. Între timp, aruncați verdele cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți peștele între plăci.
Adăugați restul de 1 lingură de unt în sosul din tigaie și amestecați până se topește.
Se toarnă sosul de unt peste pește. Ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mare.
Adăugați caperele și pătrunjelul și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 1 minut; presărați peste pește.
Se servește cu salata și pene de lămâie.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.