Catarama de afine a bunicii

Catarama de afine a bunicii
Catarama de afine a bunicii este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. 295 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cataramă De Afine, Cataramă De Afine, și Cataramă De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 1 1/2 căni de zahăr și 1/2 cană de unt într-un castron folosind un mixer electric până când este cremos și neted; bate în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Bateți 4 căni de făină, praf de copt și sare împreună într-un castron separat. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt cremă, alternând cu laptele, până când aluatul este doar combinat; pliați în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați 1 1/3 căni de zahăr, 1 cană de făină și scorțișoară împreună într-un castron; tăiați în 2/3 cană de unt rece folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite până când toppingul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Presărați topping peste aluat.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Cataramă rece pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Cataramă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista