Casă de ciocolată Graham Cracker S ' mores
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ciocolata de casă Graham Cracker s ' mores. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 9. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fulgi de ovăz Ciocolata Chip + Graham Cracker Cookie S ' mores, Graham Cracker Shortbread S ' mores, și S ' mores Graham Cracker Cookie Baruri.
Instrucțiuni
Bateți împreună făinurile, pudra de cacao, praful de copt și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Așezați zahărul și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până când este ușor și pufos, oprind și răzuind vasul la jumătatea drumului, aproximativ 3 minute în total.
Adăugați oul și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele uscate și amestecați până se încorporează.Împărțiți aluatul în 2 porții egale și formați-le în pătrate groase de 1 inch. Înfășurați fiecare strâns în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi.Desfaceți 1 porție de aluat și așezați-o pe o foaie de hârtie pergament. Făinați ușor un sucitor, apoi rulați aluatul într-un pătrat dur de 10-1/2 inci. (Dacă aluatul devine prea moale și greu de manevrat, puneți-l înapoi în frigider pentru a se întări.) Tăiați aluatul pentru a face un pătrat de 9 inci.
Tăiați aluatul în pătrate de 9 (3 inci), dar nu separați pătratele. Glisați pergamentul și aluatul pe o foaie de copt și lăsați-l deoparte la temperatura camerei. Repetați rularea și tunderea porțiunii rămase de aluat și așezați-o pe o a doua foaie de copt.
Puneți ambele foi de copt în cuptor și coaceți timp de 8 minute. Rotiți foile din față în spate și de sus în jos și continuați să coaceți până când biscuiții graham sunt parfumați și crocanți în jurul marginilor, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și transferați biscuiții pe foile de pergament pe o suprafață de lucru.
Se lasă să se răcească 5 minute. Folosind mâinile, rupeți biscuiții în pătrate folosind liniile marcate ca ghid. Transferați imediat biscuiții pe o grătar pentru a se răci complet. Păstrați biscuiții de ciocolată graham într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 5 days.To asamblați s 'mores:pentru fiecare s' more, întindeți 1 lingură de unt de arahide sau biscuiți pe 9 dintre biscuiții graham; pus deoparte.Filetați 3 marshmallows pe o frigăruie și prăjiți până se rumenesc și prăjiți pe toate părțile.Așezați cu grijă marshmallows prăjite pe partea de unt de arahide sau biscuiți a 1 cracker graham și acoperiți cu un al doilea cracker graham simplu. Strângeți ușor biscuiții împreună și scoateți bățul.
Serviți imediat. Repetați pentru a face s ' mores suplimentare.