Castron De Orez Vegetal De Vară

Castron De Orez Vegetal De Vară
O porție conține 305 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă $1.98 pe portie se încadrează în bugetul dvs., bolul de orez Veggie de vară ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare kosher, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Castron De Orez Veggie, Bol De Orez Cu Fasole Și Legume, și Bol de orez cu flori vegetale și Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare și aruncați până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați dovlecei; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5
Adăugați dovleceii și restul de 2 linguri de ulei în amestecul de orez; aruncați. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista