O porție conține 305 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă $1.98 pe portie se încadrează în bugetul dvs., bolul de orez Veggie de vară ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare kosher, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Castron De Orez Veggie, Bol De Orez Cu Fasole Și Legume, și Bol de orez cu flori vegetale și Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare și aruncați până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.