Castron Cremos Cu Citrice
Această rețetă servește 20. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de topping cu bici rece, gelatină cu aromă de lămâie jell-O, secțiuni de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tahini-Castron De Mei Cu Citrice, Bol de orez cu somon și citrice, și Bol Cu Fructe Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată cel puțin 2 minute până se dizolvă complet.
Scoateți 3/4 cană de gelatină; așezați într-un castron mediu. Pune deoparte. Dați la frigider gelatina rămasă până se îngroașă ușor.
Adăugați topping biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă ușor fructele.
Se toarnă în vasul de servire. Dați la frigider până când este setat, dar nu ferm.
Așezați vasul mediu de gelatină măsurată într-un vas mai mare cu apă cu gheață; se amestecă până se îngroașă ușor. Bateți cu mixerul electric la viteză mare până aproape că s-a dublat în volum. Lingura peste stratul de gelatină în vasul de servire. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Garnisiți cu fructe suplimentare și frunze proaspete de mentă, dacă doriți.