Castraveți dulci și acri
Castraveții dulci și acri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți oțet, sare kosher, piper serrano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Castraveți asiatici dulci și acri, Somon fript cu castraveți dulci și acri, și Teriyaki de pește cu castraveți dulci și acri.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mare, combinați oțetul, sarea, zahărul, cățelul de usturoi zdrobit și 1 piper serrano. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și lăsați să se răcească.
Puneți castraveții și ceapa roșie într-un castron mare, nemetalic, cu restul de piper serrano și usturoiul tăiat subțire și aruncați pentru a combina.
Când amestecul de oțet s-a răcit, strecurați-l într-un bol mic și turnați-l peste legume. Se amestecă pentru a acoperi legumele cu amestecul de oțet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.