Castraveții cremoși cu unt sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Castraveți Cremoși, Castraveți Cremoși, și Castraveți Cremoși De Mărar.
Instrucțiuni
1
Tăiați castraveții pe jumătate pe lungime și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Semințe
2
Tăiați în bucăți de 3/4 inch. Dacă bucățile nu sunt ferme, puneți-le într-o strecurătoare și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să se scurgă 20 de minute (dacă sunt ferme, puteți omite acest pas).
4
Puneți untul într-o tigaie medie spre mare la foc mediu. Când se topește, adăugați ceapa și gătiți 5 minute. Amestecați castraveții și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
6
Reduceți căldura la minim și amestecați smântână și mărar din belșug. Se amestecă și se servește cald.