Castravete Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castravetele Raitan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 30 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, semințe de chimen, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, castravete raita, cum se face castravete raita, și Castravete Raita.
Instrucțiuni
1 curățați castravetele și tăiați-l pe lungime în jumătate. Feliați fiecare jumătate fin.2
Încălziți o tigaie mică la foc mic și prăjiți semințele de chimen până se întunecă puțin și miros parfumat. Lăsați-le să se răcească, apoi zdrobiți cu un sucitor sau pistil și mortar.3 Bateți iaurtul până se omogenizează, apoi amestecați chimenul și sarea.4
Adăugați castravetele în iaurt, apoi transferați într-un vas de servit și garnisiți cu felii de castraveți și boia.