Castravete Raita

Castravete Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castravetele Raitan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 30 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, semințe de chimen, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, castravete raita, cum se face castravete raita, și Castravete Raita.

Instrucțiuni

1
1 curățați castravetele și tăiați-l pe lungime în jumătate. Feliați fiecare jumătate fin.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
2
Încălziți o tigaie mică la foc mic și prăjiți semințele de chimen până se întunecă puțin și miros parfumat. Lăsați-le să se răcească, apoi zdrobiți cu un sucitor sau pistil și mortar.3 Bateți iaurtul până se omogenizează, apoi amestecați chimenul și sarea.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
IaurtIaurt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Mortar și PistilMortar și Pistil
TigaieTigaie
3
Adăugați castravetele în iaurt, apoi transferați într-un vas de servit și garnisiți cu felii de castraveți și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
IaurtIaurt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista