Castravete Murat De Mere
Castravetele murat de mere este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, sare de mare, chibrituri de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Castravete Murat De Mere, Murătură Coreeană De Castraveți, și Murătură Rapidă De Castraveți Thailandezi.
Instrucțiuni
Feliați castraveții transversal de 1/8 inch grosime și aruncați cu sare de mare.
Lăsați să stea 30 de minute, apoi clătiți bine și stoarceți excesul de lichid cu mâinile.
Înjumătățiți mărul pe jumătate pe lungime și tăiați miezul. Feliați transversal 1/8 inch grosime.
Aruncați mărul cu castraveți și ingredientele rămase și marinați, răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 1 zi.
Murăturile se păstrează, răcite, 3 zile.