Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjiți

Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjite. Această rețetă face 6 porții cu 586 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, paste castellane, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu brânză prăjită cu struguri și Mascarpone, Roșii De Struguri Prăjiți, și Roșii De Struguri Prăjite Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu folie și folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Aranjați roșiile, tăiați părțile în sus, în tigaie și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Prăjiți până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 12 minute. Rezervați 1 1/2 căni de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți bine pastele și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă mascarpone și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
5
Adăugați apă de gătit rezervată, roșii, jumătate de parmezan, 3 linguri de arpagic, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru și aruncați bine, apoi răciți la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ParmezanParmezan
TomateTomate
ArpagicArpagic
ApăApă
SareSare
6
Ungeți un gratin de 3 litri (13 pe 9 inci) sau alt vas de copt superficial. Aruncați din nou amestecul de paste, apoi lingurați în vasul gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați parmezanul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
8
Coaceți pastele până devin aurii și bulbucate, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presara cu arpagic lingura ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
* Pastele pot fi preparate, dar nu coapte, cu 3 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei. * Puteți servi pastele proaspăt aruncate fără a le coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Se presară cu parmezan rămas și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista