Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Castellane cu Mascarpone și roșii de struguri prăjite. Această rețetă face 6 porții cu 586 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, paste castellane, brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu brânză prăjită cu struguri și Mascarpone, Roșii De Struguri Prăjiți, și Roșii De Struguri Prăjite Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu folie și folie de unt.
Aranjați roșiile, tăiați părțile în sus, în tigaie și presărați cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Prăjiți până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 12 minute. Rezervați 1 1/2 căni de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți bine pastele și transferați într-un castron mare.
Se adaugă mascarpone și se amestecă până se topește.
Adăugați apă de gătit rezervată, roșii, jumătate de parmezan, 3 linguri de arpagic, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru și aruncați bine, apoi răciți la cald.
Ungeți un gratin de 3 litri (13 pe 9 inci) sau alt vas de copt superficial. Aruncați din nou amestecul de paste, apoi lingurați în vasul gratinat.
Presărați parmezanul rămas deasupra.
Coaceți pastele până devin aurii și bulbucate, 18 până la 20 de minute.
Se presara cu arpagic lingura ramasa.
* Pastele pot fi preparate, dar nu coapte, cu 3 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei. * Puteți servi pastele proaspăt aruncate fără a le coace.
Se presară cu parmezan rămas și arpagic.