Castan-Armagnac souffl 4 cu sos de ciocolată dulce-amăruie

Castan-Armagnac souffl 4 cu sos de ciocolată dulce-amăruie
Chestnut-Armagnac souffl Circulatorcu sos de ciocolată dulce-amăruie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 171 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr plus 14 linguri de zahăr, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, și Souffl De Ciocolată Dulce-Amăruie 4.

Instrucțiuni

1
Amestecați castanele,2 linguri de apă și 1 lingură de unt în procesor până laforme de pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
UntUnt
ApăApă
2
Transferați amestecul la mic bowl.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înveliți în interiorul vasului 14-cup souffl sucfl (aproximativ 8 1/4 inci lățime și 3 3/4 inchesdeep) cu restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Presărați vasul cu 1/4 cană de zahăr și înclinați-lacoperiți fundul și părțile laterale uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Bateți 1/4 cană de lapte, gălbenușuri de ou, 4 linguri de zahăr, amidon de porumb și sare într-un bol mediu pentru a amesteca. Aduceți restul13 / 4 căni de lapte și 4 linguri de zahăr pentru a se fierbe într-o cratiță mare și grea. Treptatamestecați amestecul de lapte fierbinte în amestec de gălbenușuri.Întoarceți crema în aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă șifierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați pastă de castane, Armagnac și vanillași bateți pentru a se amesteca bine (vor rămâne câteva bucăți mici de pastă de castane). DO AHEAD: baza souffl 8 poate fi făcută cu 2 ore înainte.Apăsați folia de plastic pe suprafață; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
CastaneCastane
BazaBaza
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
8
Poziționați rack-ul chiar sub Centrul cuptoruluiși preîncălziți la 400 km.F. bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr, bătând până se înțepenește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în baza souffl în 3 completări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
BazaBaza
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Transferați aluatul pentru a fi pregătitfel de mâncare.
10
Locul souffl 8PE coacere mică sheet.DO înainte: se poate face cu 1 oră înainte; lăsați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți souffl până când este umflat și doar fermpentru a atinge în centru, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Servimimediat cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
* Castane fierte decojite; vândute la uniisupermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1
Pentru a servi souffl-ul, folosiți o lingură foarte mare pentru a scoate ușor o parte din interiorul Cochet împreună cu un picdin părțile mai ferme.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista