Cassoulet de vită cu găluște de plante este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 217 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tulpină de țelină, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană De Legume De Vită De Iarnă Cu Găluște Pufoase Cu Ierburi, Tocană de burgundă de vită cu aragaz lent cu găluște de ierburi, și O plimbare de iarnă tocană de vită și morcov cu găluște cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă în apă, 1 linguriță de oregano, 1/2 linguriță de busuioc, usturoiul, țelina, ceapa, fasolea, bulionul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura.
4
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de carne de vită (nu picurați direct în lichid). Gatiti descoperit la foc mic 10 minute. Capac; gatiti 10 minute mai mult.