Cassoulet de fasole și praz

Cassoulet de fasole și praz
O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci porcini, piper, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cassoulet de praz Vegetarian cu crutoane gruyulincroyre, Cassoulet Cu Trei Fasole, și Cassoulet De Fasole.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de supă, acoperiți boabele de afine cu 3 litri de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De AfineFasole De Afine
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1 lingură de sare kosher, mănunchiul de crenguțe de cimbru și frunzele de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când fasolea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Între timp, într-un castron mare, turnați 4 căni de apă clocotită peste porcini uscați și lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți ciupercile și strângeți-le uscate peste vas; rezervați lichidul de înmuiere. Tăiați gros ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului. Turnați încet lichidul de înmuiere a ciupercilor într-o cratiță mare, aruncând ultimul pic de lichid nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Adăugați porcini, praz, unt și 2 lingurițe de sare. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat până când prazul este foarte fraged și lichidul s-a îngroșat ușor, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se ia de pe foc. Se amestecă crme frache, 2 lingurițe de cimbru tocat, 2 lingurițe de maghiran tocat și fasolea rezervată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MaghiranMaghiran
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Transferați amestecul de fasole într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Într-un castron mic, aruncați panko-ul cu uleiul de măsline și restul de 1 linguriță fiecare de cimbru tocat și maghiran; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
MaghiranMaghiran
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Presărați panko peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
13
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când fasolea clocotește și panko-ul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Scoateți cassouletul din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Lingurați în boluri calde și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista